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Live Organic:Consumption

 

今日はオーガニック食品の健康的利点を見ていきたいと思います。

まず第一に言えるのは、残留農薬による健康的リスクの軽減です。化学肥料や農薬が付着した食物を消費した場合、その量と種類によっては神経障害や発達障害の原因になりえます。オーガニックの食品を選択するということはこれらのリスクを可能な限り減らすということにつながります。


有機肥料等で旬な時期に栽培された食物は、化学肥料を使って一年を通して育てられた食物と比べ、栄養価が高いとも言われています。特にビタミンC、リコピン、ポリフェノールの栄養価が多く含まれやすいとされています。それだけでなく、糖度が高くなる食物もあるようです。このようにオーガニック食品は栄養価という面においても優れているのです。


特にオーガニックコーヒーは、ポリフェノールの含有量がオーガニックでないコーヒーに比べ多いと言われています。ポリフェノールを摂取することによって内臓脂肪を減らす働きを助けたり、シミができにくくなるとされています。


I am going to talk about some of the benefits of organic food in terms of its reliability and nutrition. 


Regarding the reliability of organic food, we learned from the last Live Organic post that organic production does not use chemicalized or synthesized fertilizers to grow crops, and in general minimizes those chemicals’ harmful influence. This is especially important because intaking a certain amount of these chemicals can contribute to neurological and developmental disorders. 


Furthermore, organic products contain more nutrients than crops yielded by chemical and synthesized fertilizers: especially Vitamin C, Polyphenol, and Lycopene. As if that weren’t good enough, it is said that organic farming enhances the sweetness of products. 


Organic coffee in particular holds greater amounts of Polyphenol than non-organic coffee. This greater intake of Polyphenol can result in better metabolism and even acts as a preventative for freckles!