About Tokyo Coffee Roasts

 

Because we believe in enjoying the original flavors and aromas of the coffee, we truly value all that goes into the roasting process. The darker the roast, the more burnt the beans become and consequently, you lose much of the distinct characteristic nuances of that bean or blend. After much research and experimentation, we have chosen roasts that compliment each coffee/blend that we hope will be the most enjoyable for you!

東京コーヒーの自家焙煎:ローストについて

コーヒー豆には、原産地や品種により、特有のアロマ、味、酸味がそれぞれあります。ローストのプロセスの中で、長く焙煎する程、その特有の味やアロマが抜けていきます。その為、東京コーヒーでは「焦がさず」、旨味をベストの状態でキープする事の出来る様ローストしております。そのため、多くの豆やブレンドをシティロースト、フルシティローストで提供しています。試行錯誤と研究の結果、その豆、ブレンドに最もフィットするローストを選ばせて頂いています。

  • Coffee Roasts

    Coffee Roasts

    Most of our coffee is full city or city roast. All of our roasts types are suitable for any style from dripped coffee to espresso. Although traditionally, darker roasts have been preferred for espresso, lattes, cappuccinos, etc, we believe these drinks are even better with a more flavorful, lighter roast. Try for yourself and see!

  • 豆の焙煎について

    豆の焙煎について

    シティロースト: 世界的なコーヒーブームの代表的な浅煎り焙煎です。フルシティロースト: 最もバランスの取れた中煎り焙煎。甘みと酸味が残りつつ、苦味が出始めた段階です。東京コーヒーの商品はドリップコーヒーからエスプレッソまで、どんなコーヒーにでも合います。ぜひお試しください。

CLOSE