About Our Coffee Roasts

 

Because we believe in enjoying the original flavors and aromas of the coffee, we recommend that you try our lighter roasts. The darker the roast, the more burnt the beans become and consequently, you lose much of the distinct characteristic nuances of that bean or blend. After much research and experimentation, we have chosen the three roasts that we think will be the most enjoyable for you!

東京コーヒーの焙煎について

コーヒー豆には、原産地や品種により、特有のアロマ、味、酸味がそれぞれあります。ローストのプロセスの中で、長く焙煎する程、その特有の味やアロマが抜けていきます。その為、東京コーヒーでは「焦がさず」、旨味をベストの状態でキープする事の出来る様ローストしております。初めての方には、フルシティロースト(中煎り)がオススメです。東京コーヒーではフルシティローストを含め下記3種類の焙煎方法を準備しております。

  • Coffee Roasts

    Coffee Roasts

    Although we recommend grinding your own coffee, we do offer two grind options for you if you really want: Fine grind is suitable for aeropress, espresso, andanything using paper filters. Medium is recommended for french press and anything with a non-paper filter.

  • 豆の焙煎について

    豆の焙煎について

    浅煎り: 世界的なコーヒーブームの代表的なローストです。通はまずシティロースト!中煎り: フルシティは最もバランスの取れたローストです。甘みと酸味が残りつつ、まろやかに苦味が出始めた段階です。深煎り: フレンチローストは酸味が苦手な方にオススメです。

CLOSE