About Coffee Grinding

 

Because we believe in preserving the freshness and flavour of our coffee, we strongly recommend ordering unground coffee.  Your coffee will taste much better if you grind your beans right before you brew.

コーヒーは豆のままがお勧めです!

東京コーヒーでは鮮度と味を保つため、豆のままでのご購入をお勧めしております。挽いた状態での豆の保存は、空気に触れる面積が増え、時間と共に劣化してしまいます。コーヒーを淹れる直前に豆を挽く事により、最も美味しく、香り高い状態で味わえます。

  • Coffee Grinding

    Coffee Grinding

    Although we recommend grinding your own coffee, we do offer two grind options for you if you really want: Fine grind is suitable for aeropress, espresso, andanything using paper filters. Medium is recommended for french press and anything with a non-paper filter.

  • 豆の挽き方

    豆の挽き方

    ご希望であれば、東京コーヒーでは2種類の挽き方でコーヒー豆をご提供させて頂きます。細挽き:エアロプレス、エスプレッソ、ペーパードリップに適しています。中挽き:ステンレスフィルターやフレンチプレスに適しているグラインドです。

CLOSE