Live Organic: Cascara - オーガニックコーヒーの通販、サブスク - コーヒー豆の卸売り | TOKYO COFFEE Organic Coffee

Live Organic: Cascara

こんばんは!

Live Organic 第11弾👏


今日はCascara(カスカラ)について話したいと思います。


カスカラとは?って話ですよね(笑)

カスカラとはコーヒーの木の実を天日干ししたものです。


コーヒーチェリーの果肉と皮を天日干ししたもので、フルーツティーとして嗜まれます。

アセロラのようなさっぱりとして、酸味のある味わいですがコーヒーと同じようにカフェインを含んでいます。


最近はカスカラも注目を浴びてきていて、珈琲の種から実と無駄なく楽しめることができるようになってきました。


こうして、珈琲業界も環境に優しく、無駄の少ない未来を目指していっているんです😊


もしカスカラを目にする機会があったらお試しください☕️


Hello, 


Today, I would like to talk about Cascara. Do you have any idea what cascara is? Cascara is a Spanish word for “husk,” “peal”, or “skin.” It typically consists of solely the husk of coffee cherries or, in some cases, both the dried husk and berries which remain after the coffee beans have been removed.


More people have enjoyed Cascara tea lately as a type of fruit tea. The closest flavor is acerola, but it contains some caffeine.  


In this way, the coffee industry has become simultaneously more sustainable and less wasteful. 😊